Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne kon je niet meer bedanken, ik was zo emotioneel pff, maar via deze weg 1000 maal dank, weet nu waarom ik me zo voel en wat ik er mee moet doen, geen 5 sterren waard maar ontelbaar, bel je snel weer. Love Jo




Ervaring van Jo met paragnost Sanne   Ervaring van Jo met paragnost Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lisa je wist meteen rake dingen te vertellen. Geen onnodig tijd rekken en to the point. Heel aangenaam om mee te praten. Ik herkende veel in wat je zag en was er knal op. Mooi consult en heb rust gekregen. Dankjewel hiervoor je bent een top dame.




Ervaring van Sonja met paragnost Lisa   Ervaring van Sonja met paragnost Lisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Lieve Qikyra, ik wil je bedanken voor de mooie consulten die jij mij gegeven hebt in een moeilijke periode waar jij mij vertrouwen in bleef geven. Je zei steeds er komt positieven tijd naar je toe. Dit is alles is nu op mijn pad gekomen dankzij jouw vertrouwen. Je ziet de dingen goed en je bent een zuivere meduim. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Cynthia .




Ervaring van Cynthia met paragnost Qikyra   Ervaring van Cynthia met paragnost Qikyra   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina , jou antwoord op mijn mail klopt er is inderdaad familie op de werkvloer die op de hoogte is. En ja ik mis haar zo en ga hier inderdaad kapot aan want krijg het niet uit mijn hoofd. Dus ik twijfel niet aan jou gave en ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van S met paragnost Nina   Ervaring van S met paragnost Nina   Ervaring van S geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  Christelle, wat ben je een ontzettend lieve vrouw. To the point, draait er niet omheen en alles wat ze mij heeft verteld is helemaal waar en/of is uitgekomen.
Ze heeft me regelmatig heel fijn advies gegeven en mij daarmee enorm geholpen.
Lieve lieve Christelle, wat ben jij ontzettend goed.

Ik hoop dat je volgende voorspelling ook weer uit mag komen.

Lieve groet.




Ervaring van Cathy met paragnost Christelle   Ervaring van Cathy met paragnost Christelle   Ervaring van Cathy geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Beste Sabrina.P, ik schrijf namelijk zelden een recensie maar jij verdient het. Heb je twee keer gebeld voor hetzelfde onderwerp. Beide keren zeer tevreden. En in het verleden had ik je ook een keer gebeld en achteraf bleek dat alles was je zei ook echt klopte. Top ga zo door zodat je meer mensen kan bereiken met je gave.




Ervaring van Nelly met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Nelly met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Nelly geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra. Jaaa er is WEER een voorspelling uitgekomen. Iets waar jij heel zeker van was en vaker doorgaaf aan mij. Ik ben er superblij mee, en het kan nu alleen maar beter gaan. Cassandra, jij bent GOED. Tot snel weer. Dikke kuss, van weet je wel. xx ook van J. Haha.




Ervaring van FT met paragnost Cassandra   Ervaring van FT met paragnost Cassandra   Ervaring van FT geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Coen
  Ervaring met paragnost Coen
  Beste Coen, al verschillend jaren bel ik je op. in al die tijd heb je altijd de nagel op de kop geslagen wat voorspellingen betreft. Ook voorspellingen die ik liever anders had gehoord, bleken uiteindelijk toch weer uit te komen zoals jij had gezegd. Ik wil je ontzettend danken voor de vele raad en begeleiding die je me de afgelopen jaren hebt gegeven. Ik ben eindelijk waar ik hoor te zijn. Je bent een heel zuiver medium, altijd correct in je voorspellingen. Ik kan je dan ook aan iedereen aanraden. Petje af voor je. En nog es een oprechte dank voor alles.
Groetjes Fanny.




Ervaring van Fanny met paragnost Coen   Ervaring van Fanny met paragnost Coen   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  Lieve Tancy, ik ben heel erg dankbaar. Dit was voor mij heel erg nodig.




Ervaring van I. met paragnost Tancy   Ervaring van I. met paragnost Tancy   Ervaring van I. geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, bedankt dat jij er steeds voor mij bent. Jij bent tien sterren waard en meer. Een meerwaarde op de lijn. Zo to the point dat jij de beelden of kaarten ziet, je zit er telkens helemaal juist bovenop. Ongelooflijk hoe jij dat doet, lijkt wel alsof ik mijn eigen verhaal vertel. Telkens blaas jij mij van mijn sokken met jouw reading, ik sta telkens verbaasd. Ik raad iedereen aan jou te bellen en iedereen zal het zelfde beamen wat ik hier schrijf. Een topper in je vak, jij bent kei goed. Wat heb ik je gemist tijdens je verlof. Dikke knuf en veel liefs, Lydia.




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  lieve Christel, jouw waarnemingen zijn goed er zijn al wat jij tegen mij zei uit gekomen. Nu op naar het mooie, ik blijf in jou geloven. Groet Lola.




Ervaring van lola met paragnost Christelle   Ervaring van lola met paragnost Christelle   Ervaring van lola geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Goed gesprek, bedankt hiervoor.




Ervaring van Henny met paragnost Richard   Ervaring van Henny met paragnost Richard   Ervaring van Henny geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  lieve odette heel veel beterschap liefs mandy xxx.




Ervaring van m met paragnost Odette   Ervaring van m met paragnost Odette   Ervaring van m geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Je bent en blijft zo bijzonder voor mij,ik spreek je nu al twee jaar elke keer haal je mij er door heen. Ik weet echter niet wat ik zonder jouw had gedaan.deze lieve vlotte eerlijke dame verdiend geen 5 sterren maar echt 10000 sterren. Je betekend zo onzettend veel voor mij.ik ben gelukkig dat ik je heb leren kennen,ik geloof dat jij met een redenen op mij pad bent gekomen.Je hebt gelijk in wat je zegt en je geeft mij zeker weer zelfvertrouwen.Super bedankt.Veel liefs.dikke kus Z.




Ervaring van Z. met paragnost Derya   Ervaring van Z. met paragnost Derya   Ervaring van Z. geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Qikyra,
Is een loep zuivere medium. Ik bel al een geruime tijd. Haar voorspellingen komen uit tot de kleinste detail. Ik vind het een leuke, aardig en begaan met de mens. Een tien en een griffel.
Ik hoop je nog lang te contacten. Ook voor een praatje ben je er. Veel liefs Qikyra

.




Ervaring van Che. met paragnost Qikyra   Ervaring van Che. met paragnost Qikyra   Ervaring van Che. geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost An
  Ervaring met paragnost An
  Ik geef je 5 sterren, je hebt me helemaal blij gemaakt en alles klopte wat je zei, heel erg bedankt, je hoort me zeker nog, liefs.




Ervaring van Kris met paragnost An   Ervaring van Kris met paragnost An   Ervaring van Kris geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Zij is erg goed in het mediumschap en heeft mij werkelijk geholpen. Als ik vragen heb bel ik haar. Heb een echt antwoord gekregen op mijn vragen. Als je een betrouwbaar antwoord wil adviseer ik daarom haar te bellen. Daarnaast is zij heel fijn om mee te praten, lief en meelevend en eerlijk.




Ervaring van Margot met paragnost Qikyra   Ervaring van Margot met paragnost Qikyra   Ervaring van Margot geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Hey Odette

Heel veel beterschap,liefde en sterkte gewenst

Liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met paragnost Odette   Ervaring van Evelien met paragnost Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Lieve Olga,

Me praat maatje ik mis je..Er is nog niets veranderd dan weet jij wat ik bedoel, ongelooflijk. En toch moet het goed komen zoals jij altijd aangeeft. Ik denk vaak aan onze gesprekken en jou woorden vooral bij ons laatste gesprek, het komt goed vertelde je me dan.
Toch is het heel heel moeilijk en niet te begrijpen waarom dit zolang duurt. In ieder geval ben ik blij met jou,kan niet wachten tot wij elkaar weer spreken alle leuke verhalen maar vooral je goede advies raad, wijsheid, kracht, energie, je voelt alles haarfijn aan, stelt mensen gerust je bent nog steeds de allerbeste. Liefs tot snel NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Dankjewel voor het fijne gesprek, en je eerlijke antwoorden hier kan ik wat mee.

Liefs N.




Ervaring van N met paragnost Destiny   Ervaring van N met paragnost Destiny   Ervaring van N geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi Sanne je had helemaal gelijk, zonder info boven op het probleem en mij terug in m,n gevoel geholpen super topper 1e klas, .




Ervaring van Marley met paragnost Sanne   Ervaring van Marley met paragnost Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Ongelooflijk hoe to the point jij elk detail kan zien en aanhalen. Jouw readings zijn zo zuiver en helder.




Ervaring van Lydia met paragnost Tess   Ervaring van Lydia met paragnost Tess   Ervaring van Lydia geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  duidelijke taal met vleugje humor, concrete voorspellingen, geen vaag gesprek. Een aanrader.




Ervaring van patrick met paragnost Christelle   Ervaring van patrick met paragnost Christelle   Ervaring van patrick geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Sterkte & beterschap toegewenst .




Ervaring van Gaby met paragnost Odette   Ervaring van Gaby met paragnost Odette   Ervaring van Gaby geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve Marie, wat een lieve zachte vrouw ben jij. Ik stelde je een vraag, en ik kreeg zoveel uitleg. Wouw. Wat je zag klopte volledig, en je vertelde dat alles goed komt nog dit jaar. Ik hou je zeker op de hoogte hoe alles verloopt. Lieve groetjes Yo.




Ervaring van yolanda met paragnost Marie   Ervaring van yolanda met paragnost Marie   Ervaring van yolanda geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Geweldig.
Leuke lieve dame, die snel dingen waarneemt. Helaas was mijn te goed op, en ik had het niet door, anders had ik je nog willen bedanken.
Echt wauw. Dankjewel. Ik laat van me horen hoe het is gegaan.
Een fijne dag en dankjewel. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Esterella   Ervaring van Karin met paragnost Esterella   Ervaring van Karin geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hallo Joke, ik had je net gesproken en wil je graag bedanken voor je geduld. Alles wat je mij tot nu toe heb voorspelt is altijd uitgekomen. Ik geloof sterk in je. Je hebt een mooie gave. Ik ben de dame waar u tegen zei dat de treintje zal stoppen voor mij relatie. En de zon weer volgend jaar zou schijnen.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie en ik hebben heel rustig gepraat. Ik kon elke uitspraak van haar onmiddellijk plaatsen zonder dat ik bijkomende uitleg moest geven of vragen. Dit was een mooi gesprek, waarvoor dank Marie.




Ervaring van Sarah met paragnost Marie   Ervaring van Sarah met paragnost Marie   Ervaring van Sarah geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Dank je. Was fijn jou klare kijk zonder te vervagen, duidelijk te voorspellen. Bea.




Ervaring van Bea met paragnost Karlien   Ervaring van Bea met paragnost Karlien   Ervaring van Bea geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Wat een mooie gesprek heb ik weer ervaren met je,ik sta er weer versteld van,mijn tegoed was op sorry ik viel weg ik ga je zeker weer snel bellen. Ik vind dat je geen 5 sterren maar 10 sterren verdiend zo mooi hoe je dingen inziet en wat je mij allemaal hebt verteld. ik hoop dat alles ten goede komt voor mij en hem. ik hoefde maar alleen me naam te noemen en alles werd mij verteld mochten jullie dit willen lezen bel haar en ontmoet deze geweldige persoon. dankjewel voor alle informatie ik bel je snel weer groetjes, Z.




Ervaring van Z. met paragnost Mari Elena   Ervaring van Z. met paragnost Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Deze dame kan persoon perfect omschrijven zonder foto, echt alles klopte. Niet gissen, geen vragen, bahm zo is deze persoon. Zegt de dingen zoals ze ze ziet, geeft advies. Kan beelden ontvangen, gedetailleerd. Na mijn vakantie ga ik zeker terugbellen naar deze lieve dame.




Ervaring van K met paragnost Esterella   Ervaring van K met paragnost Esterella   Ervaring van K geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Beste Han, dankjewel voor je heldere reading en uitleg. Af en toe fijn om vertaald te krijgen wat er intern al geleefd wordt. Je reading voelt puur, helder en to the point.
Dank daarvoor Geraldine.




Ervaring van Geraldine met paragnost Han   Ervaring van Geraldine met paragnost Han   Ervaring van Geraldine geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima,

Enkele dagen geleden heb ik je gebeld. Je bent een lieve dame met enorm veel positieve energie. Je hebt me inzichten gegeven . Je bent de 5 sterretjes meer dan waard. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met paragnost Nima   Ervaring van L met paragnost Nima   Ervaring van L geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hey Joke, sorry verbinding brak, saldo was op.maar u voorspellingen blijven tot in de puntjes onveranderd, en naarmate "onze tijd" vordert neem je wordt alles ook duidelijker. Hoedje af. U bent bijzonder.




Ervaring van Chris.C met paragnost Joke   Ervaring van Chris.C met paragnost Joke   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Odette ik wil je langs deze weg sterkte en veel beterschap wensen,lieve groet Jolanda.




Ervaring van Jolanda met paragnost Odette   Ervaring van Jolanda met paragnost Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden