Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Lena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Heel erg bedankt lieverd x. Altijd bij het juiste eind.




Ervaring van Claire met paragnost Lena   Ervaring van Claire met paragnost Lena   Ervaring van Claire geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lieve Lena, ook al heb je een karmische relatie, wil niet zeggen dat je effectief moet gaat samen wonen. deze zin heeft me terug rust gebracht . enorm bedankt en veel liefs x.




Ervaring van xxx met paragnost Lena   Ervaring van xxx met paragnost Lena   Ervaring van xxx geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Beste Lena.

Je bent fantastisch. Super voorspeld en alles uitgekomen precies zoals jij zei. Ongeloooovelijk.

dankje.




Ervaring van lisette met paragnost Lena   Ervaring van lisette met paragnost Lena   Ervaring van lisette geplaatst op 16 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lena ik vond het een superconsult. Helaas ben je niet vaak op de lijn, maar als je er bent, probeer ik je meteen te bellen. Hoe jij kunt invoelen is echt super. Het bevestigt mijn eigen gevoelens. Ik hoop dat dat wat je vertelde, echt uitkomt. Hoe ik er dan in sta, weet ik niet, maar voor nu klonk het heel goed. Hartelijk bedankt.




Ervaring van Jj met paragnost Lena   Ervaring van Jj met paragnost Lena   Ervaring van Jj geplaatst op 21 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lena heb je net gesproken. De verbinding was verbroken omdat mijn belminuten op waren. Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid en oprechtheid. Het voelde heel goed aan om met je te praten. Ik heb vertrouwen in je voorspellingen. Omdat je al zoveel wist zonder dat ik iets hoefde te vertellen. Ik voel me gelijk positief. Je bent super .
Groeten, 24 jarige dame.




Ervaring van 24 jarige dame met paragnost Lena   Ervaring van 24 jarige dame met paragnost Lena   Ervaring van 24 jarige dame geplaatst op 23 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lena, u bent super goed en kan heel helder dingen zien en uitleggen. Dank voor de 2 consulten van zojuist. Dame met de vragen over liefde en werk. volgens mij ben ik nu iemand tegengekomen die u een paar jaren geleden voorspelde.




Ervaring van ss met paragnost Lena   Ervaring van ss met paragnost Lena   Ervaring van ss geplaatst op 2 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Super fijn gesprek met Lena, waar ik echt goed over na ga denken. Ik bel je nog eens terug als ik alles op een rijtje heb voor mezelf. alles klopte wat je zei. Liefs van Carolien.




Ervaring van Carolien met paragnost Lena   Ervaring van Carolien met paragnost Lena   Ervaring van Carolien geplaatst op 18 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lenatje dankjewel voor alles, je ziet het zo precies en duidelijk dat ik er kippenvel van krijg. Soms wil ik het niet geloven maar toch zeg je de waarheid en dat heeft me een heleboel geholpen. Dankjewel lieverd xx.




Ervaring van Mieke met paragnost Lena   Ervaring van Mieke met paragnost Lena   Ervaring van Mieke geplaatst op 14 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Geweldig zoals gewoonlijk. eerlijk, betrouwbaar, oprecht, lief en soms hard, alle voorspellingen tot nu toe uitgekomen. topper lena.




Ervaring van annemiek met paragnost Lena   Ervaring van annemiek met paragnost Lena   Ervaring van annemiek geplaatst op 28 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lena lieverd,
hartstikke bedankt voor alles, hij is terug bij me. xxxxxx




Ervaring van Anna met paragnost Lena   Ervaring van Anna met paragnost Lena   Ervaring van Anna geplaatst op 30 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Dankjewel voor alles lieve schat, ik vertrouw op je en je voorspellingen, altijd uitgekomen :)

xjes




Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Je bent de beste!! weer uitgekomen xx




Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Beste Lena,

Ik wil je even laten weten dat het heel goed met mij gaat, vooral na al die gesprekken met je, hebben zoveel geholpen, ik heb zodanig op mezelf gereflecteerd dat ik nu eindelijk dingen weer op een rijtje heb. Je voorspellingen zijn altijd uitgekomen, soms leuk, soms minder leuk. Toch wil ik je bedanken voor je oprechtheid en je luisterend oor. Je bent echt een engel op aarde voor mij.

xxXx




Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Geweldige vrouw!! top!! altijd correct en zelfs de kleinste dingen tot op de dag toe kan ze zien, Lena een van de besten dankjewel lieverd .




Ervaring van isa met paragnost Lena   Ervaring van isa met paragnost Lena   Ervaring van isa geplaatst op 29 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Beste Lena het is weer eens uitgekomen ongelovelijk ben jij dankjewel voor de inzichten en steun als ik ergens mee zit kan ik je altijd bellen en je geeft een van de beste advizen die er is, echt mijn steun en toeverlaat en daarbij je voorspellingen die keer op keer uitkomen!! super meis!




Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lieve Lena,
ik wil je hier bedanken...je bent een engel op aarde!
Alle je voorspellingen zijn uitgekomen en je verbaast me elke keer...
Je gave is enorm, je bent lief en eerlijk! dank je, liefs




Ervaring van Dominique met paragnost Lena   Ervaring van Dominique met paragnost Lena   Ervaring van Dominique geplaatst op 30 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Hallo Lena, ik heb je net gesproken, ik vind je een toppertje, geweldig, je heb alles heel goed gezien en je bent heel lief. als er iets is spreek ik je weer....dankejewel




Ervaring van Erna met paragnost Lena   Ervaring van Erna met paragnost Lena   Ervaring van Erna geplaatst op 12 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Zo glas eerlijk ben jij, soms is de waarheid hard en soms wou ik je niet geloven en toch keer op keer had jij gelijk, je zei dat er bij hem een andere vrouw kwam en dat wou ik niet geloven, toch bleek je gelijk te hebben en je zei dat er een andere man voor mij zou komen en je hebt weer gelijk gekregen. Ik ben nu gelukkiger dan ooit met mijn vriend en dat komt alleen omdat jij mij toen de waarheid hebt verteld. Lieve Lena, dankjewel voor je eerlijkheid, Je bent geweldig en zeker een aanrader

xxxxx




Ervaring van natasja met paragnost Lena   Ervaring van natasja met paragnost Lena   Ervaring van natasja geplaatst op 10 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Ik ben altijd blij nadat ik je gepsproken heb, je bent zo neutraal en eerlijk, en als ik in de put zit maak je mij altijd aan het lachen, je geeft mij de antwoorden en grepen waarmee ik gerust gesteld voel en bovenal komen je voorspellingen altijd uit..

je bent een van de besten hier, bedankt Lena




Ervaring van sina met paragnost Lena   Ervaring van sina met paragnost Lena   Ervaring van sina geplaatst op 4 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Ongelofelijk, weer uitgekomen! je was enige die nog een kans zag tussen ons en we zijn aan het praten om het goed te maken. lena ik ben nog nooit zo blij geweest xxx




Ervaring van francis met paragnost Lena   Ervaring van francis met paragnost Lena   Ervaring van francis geplaatst op 15 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Dankjewel voor ons fijn gesprek daarnet je hebt me gerustgesteld en al je voorspellingen komen altijd uit dat weet ik..

je vaste klant x




Ervaring van s met paragnost Lena   Ervaring van s met paragnost Lena   Ervaring van s geplaatst op 15 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Ik en denk ook anderen zou u graag vaker online willen zien. Geweldig , super goed bent u. Zacht en eerlijk. Wees er vaker schat.
Groeten van S uit.... Die u nog steeds niet aan de telefoon kan krijgen.




Ervaring van S met paragnost Lena   Ervaring van S met paragnost Lena   Ervaring van S geplaatst op 14 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  ik wou dat je vaker online was!! je hebt het zo vaak bij het rechte eind en zo behulpzaam en eerlijk, lena wees er vaker!!!

-x-




Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lena ik bel je nu al een half jaar en steeds komen je voorspellingen uit, de vorige keer dat wij belden zei je dat er toch contact zou komen na 3 maanden stilte. Moeilijk als ik vond om dat te geloven..kreeg ik gisteravond een bericht binnen van hem! je bent ongelovelijk, bedankt voor je adviezen en alle steun!!

x Saar




Ervaring van Saar met paragnost Lena   Ervaring van Saar met paragnost Lena   Ervaring van Saar geplaatst op 1 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Ik weet niet hoe ik je moet bedanken, je hebt mij door zoveel slechte tijden geholpen en de begrip die je getoond heb, je voorspellingen zijn keer op keer uitgekomen, bedankt Lenatje je bent de beste




Ervaring van isa met paragnost Lena   Ervaring van isa met paragnost Lena   Ervaring van isa geplaatst op 21 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lena,ik wil je bedanken voor je reading. Je kan alles concreet aangeven en benoemen. En het klopte als de bus! De voorspellingen die je aangaf. Kijk ik naar uit. Ik laat je weten het zeker weten. Bedankt! Je bent zeker een aanrader.




Ervaring van Vergin met paragnost Lena   Ervaring van Vergin met paragnost Lena   Ervaring van Vergin geplaatst op 7 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Je bent GEWELDIG!! het is weereens uitgekomen hihi




Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  lieve lena, ik kan niet beschrijven hoe jij mij geholpen hebt met je inzicht en lieve woorden, de voorspellingen, tot op de dag komen uit..je bent een aanwinst op de lijn
xjs sela




Ervaring van sela met paragnost Lena   Ervaring van sela met paragnost Lena   Ervaring van sela geplaatst op 1 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Wonderbaarljk! weer uitgekomen x




Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  lieve Lena, bedankt voor uw tijd, adviezen en wijze lieve woorden...jouw voorspellingen zijn allemaal uitgekomen en elke keer van een precisie...je bent de beste! je hebt mijn hele vertrouwen xxxx




Ervaring van domy met paragnost Lena   Ervaring van domy met paragnost Lena   Ervaring van domy geplaatst op 20 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  beste Lena ik heb jou gisteren op 7 mei gesproken en je was super je wit me zoveel te vertellen ook over mijn toekomst ik ben voorbereid bedankt daarvoor jammer dat je niet zoveel online bent want je bent echt super.grtjs




Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem met paragnost Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  je bent de beste. zo duidelijk en eerlijk, soms hard om te horen maar waarheid is beter. bedankt xx




Ervaring van eef met paragnost Lena   Ervaring van eef met paragnost Lena   Ervaring van eef geplaatst op 7 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lieve Lena

wanneer kom je weer eens online, alles is uitgekomen het is ongelovelijk, je bent geweldig kan niet wachten tot je weer online bent xxx sil




Ervaring van Sil met paragnost Lena   Ervaring van Sil met paragnost Lena   Ervaring van Sil geplaatst op 2 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Wat zou ik toch zonder jou moeten lena, weinig heb ik dat meegemaakt dat ik zo'n goed medium spreek die ook nog eens lief is en begrip toont voor mijn situatie. Ga zo door, prachtige dame dat je bent
xx je weet wie




Ervaring van lisa met paragnost Lena   Ervaring van lisa met paragnost Lena   Ervaring van lisa geplaatst op 1 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lena..na een aantal gesprekken met jou ben ik verwonderd over je kwaliteiten en voorspellingen, er moet meer van jou staan in het gastenboek want je bent geweldig, en zo lief, keer op keer stel je mij gerust en keer op keer komen je voorspellingen uit.
xx




Ervaring van Shar met paragnost Lena   Ervaring van Shar met paragnost Lena   Ervaring van Shar geplaatst op 25 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden