Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Kaatje
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Net Kei leuk gesprek gehad met Kaatje, zeer fijne dame, jammer was de tijd om, maar ga haar zeker nog terugbellen, ze is een toppertje .




Ervaring van A. met paragnost Kaatje   Ervaring van A. met paragnost Kaatje   Ervaring van A. geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Hartelijk dank voor het gesprek van daarnet,(28/10) sorry dat we zo bruusk werden onderbroken. Ik wens u alle goeds en een fijne dag, donderdag.




Ervaring van Myriam met paragnost Kaatje   Ervaring van Myriam met paragnost Kaatje   Ervaring van Myriam geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Lieve kaatje bedankt. Je blijft altijd bij je standpunt. En er is al iets gekomen van wat je mij vertelde. Doe zo verder je bent een lieve meid dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Kaatje   Ervaring van Anoniem met paragnost Kaatje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Deze dame is voor mij 1 van de beste op de lijn. Heel zuiver vanuit het universum en eigen aanvoelen, niet vanuit kaarten of welk ander hulpmiddel. Dank je.




Ervaring van Patricia met paragnost Kaatje   Ervaring van Patricia met paragnost Kaatje   Ervaring van Patricia geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Dag Kaatje, heel sterk invoelend. Zegt meteen de kern waar het om draait. Echt een aanrader. Liefs Kat.




Ervaring van Kat met paragnost Kaatje   Ervaring van Kat met paragnost Kaatje   Ervaring van Kat geplaatst op 8 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Beste Kaatje, als ik je bel kom je al heel snel tot de kern. Je bent super rustgevend en vriendelijk. Ik belde je met een vraag over mijn werk..je zei direct dat je verandering zag van werk binnen een aantal weken. Chapeau Kaatje.. want je voorspelling is uitgekomen. Had namelijk binnen 2 weken een nieuwe baan. Dank je wel Kaatje voor je hulp. Grt, Samira.




Ervaring van Samira met paragnost Kaatje   Ervaring van Samira met paragnost Kaatje   Ervaring van Samira geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Lieve Kaatje, je fijne woorden en lieve stem herinnerde mij weer hoe ik verder mag gaan. Dank je wel lieverd X.




Ervaring van Lieveheersbeestje met paragnost Kaatje   Ervaring van Lieveheersbeestje met paragnost Kaatje   Ervaring van Lieveheersbeestje geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Wow, heel bijzonder hoe ze kan invoelen.




Ervaring van S met paragnost Kaatje   Ervaring van S met paragnost Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Kaatje is fantastisch, alles wat zij zet komt uit. Ik ben groot fan,
bedankt lieve Kaatje, Reshmi.




Ervaring van Reshmi met paragnost Kaatje   Ervaring van Reshmi met paragnost Kaatje   Ervaring van Reshmi geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  De laatste pagina van 2018 heeft zich volgeschreven de kaft van het boek is dicht. De eerste pagina van 2019 ligt er op dit moment
nog onbeschreven bij.
Ik wens jullie een jaar vol liefde, een goede gezondheid, geluk, hoop,
vertrouwen, geloof en doorzettingsvermogen toe.
Maak van 2019 jullie jaartje.
Happy new year.
Heel veel liefs, Namasté Kaatje.




Ervaring van Kaatje met paragnost Kaatje   Ervaring van Kaatje met paragnost Kaatje   Ervaring van Kaatje geplaatst op 1 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Kaatje vorige maand gebeld en haar voorspelling is nu helemaal uitgekomen. Ik wacht nu vol ongeduld op het vervolg van haar voorspelling. Heel lieve dame houdt je ook ni langer aan de lijn dan nodig. Top bel haar zeker nog terug. Dank je kaatje beste wensen voor 2019.




Ervaring van wendy met paragnost Kaatje   Ervaring van wendy met paragnost Kaatje   Ervaring van wendy geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Bedankt voor uw heldere inzichten en fijn consult. U leest mijn energie heel goed. Ik heb veel aan uw adviezen. Ik hoop u zeker nog eens te spreken. Sorry van het abrupte einde. Bedankt, liefs van Sandra .




Ervaring van S met paragnost Kaatje   Ervaring van S met paragnost Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  U zei dat ik de baan zou krijgen, en ja hoor na 2 keer afwijzen toch nog baan gekregen.Heel erg bedankt.




Ervaring van K. met paragnost Kaatje   Ervaring van K. met paragnost Kaatje   Ervaring van K. geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Super.ze zag alles meteen. zonder dat ze vroeg achter naam of gelijk wat.




Ervaring van Evi met paragnost Kaatje   Ervaring van Evi met paragnost Kaatje   Ervaring van Evi geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Bedankt kaatje .super ben zeer tevreden.




Ervaring van wendy met paragnost Kaatje   Ervaring van wendy met paragnost Kaatje   Ervaring van wendy geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Ik heb Kaatje twee weken geleden gesproken en haar voorspelling is uitgekomen. Ze zei er komt snel een baan. Een week daarna was het al zover. Ontzettend knap gezien.




Ervaring van anoniem met paragnost Kaatje   Ervaring van anoniem met paragnost Kaatje   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Bedankt voor het consult. hopelijk spreek ik je weer volgende maand.




Ervaring van Gaby met paragnost Kaatje   Ervaring van Gaby met paragnost Kaatje   Ervaring van Gaby geplaatst op 23 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Kaatje , bedankt om mij gerust te stellen. en ik dacht nog je bent over de verkeerde persoon bezig . maar nee hoor , het was dezelfde persoon , en inderdaad zoals je ingevoeld hebt , hij was heel vriendelijk en heel meelevend . zoals je had gezegd , en verlenging .
Je bent een toppertje.




Ervaring van Stresskip met paragnost Kaatje   Ervaring van Stresskip met paragnost Kaatje   Ervaring van Stresskip geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Super dank je voor het gesprek. gr f.




Ervaring van f met paragnost Kaatje   Ervaring van f met paragnost Kaatje   Ervaring van f geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Kaatje, heb je gisteren gesproken en ik heb me in een tijdje niet zo sterk gevoeld in mijn schoenen als na mijn gesprek met jou. Je gaf me inzichten om verder te gaan en door jou heb ik weer de moed gekregen om aan mezelf te denken wat het beste is voor mij. Ik kan je niet genoeg bedanken. Ik bel je zeker weer terug. Mvg, L.L.




Ervaring van L.L. met paragnost Kaatje   Ervaring van L.L. met paragnost Kaatje   Ervaring van L.L. geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Ik heb Kaatje nu 2x gesproken. Deze vrolijke en kundige dame is een echte en oprechte maar vooral zeer kundige dame. Doe eerlijk en duidelijk je verhaal. Dan zul je versteld staan hoeveel informatie en vertrouwen je krijgt. Buitengewoon geweldig. Zeker tot een volgende keer. Maar hoop ook dat meerdere mensen dit inzien.




Ervaring van Armand met paragnost Kaatje   Ervaring van Armand met paragnost Kaatje   Ervaring van Armand geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Jij ben de beste .
vanaf de eerste min van ons gesprek wist jij mij alles te vertellen . zoals het was.
Het is iedere keer een aangenaam open gesprek met je.
Dank door de oplossing.
grtjs.




Ervaring van Patrick met paragnost Kaatje   Ervaring van Patrick met paragnost Kaatje   Ervaring van Patrick geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Hoi lieve Kaatje,

wauwww belde jou in heel somber en verdrietig bui en binnen tien minuten wist jij de zon bij mij te laten schijnen.ben jou dan ook heeeel erg dankbaar en ik kijk met smacht en een grote glimlach uit naar je voorspellingen.laat je weten zodra het uit is gekomen.




Ervaring van Sandra met paragnost Kaatje   Ervaring van Sandra met paragnost Kaatje   Ervaring van Sandra geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  hey kaatje, zoals beloofd gingen we iets schrijven, was een enorm mooi gesprek heel boiend. en hopelijk mag alles wat je zei uitkomen. we houden je zeker op de hoogte. bedankt alvast.emiel en angelique.




Ervaring van angelique met paragnost Kaatje   Ervaring van angelique met paragnost Kaatje   Ervaring van angelique geplaatst op 15 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Ben blij met het consult k had zo iets waar ik geen kant me uit kon . Je gaf mij inzichten , dank.
Dank voor een verhelderend gesprek.
grtjs.




Ervaring van Patrick met paragnost Kaatje   Ervaring van Patrick met paragnost Kaatje   Ervaring van Patrick geplaatst op 9 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden