Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Derya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Het is mij nu al een paar keer overkomen dat ik jou aan de lijn had en jij mij op dat moment kon vertellen wat er bij mij speelde. 'Ik zie iets met een reis.' -uh, ik zit nu met mijn laptop op schoot en te surfen voor een leuke vakantie. 'Ga je iets aan je huis veranderen?' -uh vanmiddag heb ik een offerte laten maken voor verbouwing aan mijn woning. 'Ik zie iets met een studie of hobby liggen' -Uh ik heb mij vanmiddag aangemeld voor een workshop wat te maken heeft met mijn hobby. Lieve Der, ze kunnen zeggen wat ze willen maar jij hebt aan mij al bewezen hoe scherp je bent. Het roert mij vaak tot kippenvel omdat het vaak hersenspinsels zijn van mij die jij dan ter sprake brengt. Bedankt voor alle leuke gesprekken. En dat er nog velen mogen volgen. Veel liefs E.




Ervaring van E met paragnost Derya   Ervaring van E met paragnost Derya   Ervaring van E geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Beste Derya, sorry dat ik net wegviel onder afscheid. Bedankt voor je tijd en advies. Zat echt in de put. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.
Xx s.




Ervaring van S met paragnost Derya   Ervaring van S met paragnost Derya   Ervaring van S geplaatst op 24 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Je bent en blijft zo bijzonder voor mij,ik spreek je nu al twee jaar elke keer haal je mij er door heen. Ik weet echter niet wat ik zonder jouw had gedaan.deze lieve vlotte eerlijke dame verdiend geen 5 sterren maar echt 10000 sterren. Je betekend zo onzettend veel voor mij.ik ben gelukkig dat ik je heb leren kennen,ik geloof dat jij met een redenen op mij pad bent gekomen.Je hebt gelijk in wat je zegt en je geeft mij zeker weer zelfvertrouwen.Super bedankt.Veel liefs.dikke kus Z.




Ervaring van Z. met paragnost Derya   Ervaring van Z. met paragnost Derya   Ervaring van Z. geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Dank je wel voor mijn zelfvertrouwen Derya.




Ervaring van F met paragnost Derya   Ervaring van F met paragnost Derya   Ervaring van F geplaatst op 27 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Ik ga door zoals ik nu doe. Ben blij dat ik je weer gesproken heb, dank je wel weer en blijf de hoop houden.

Groetjes Nicolien.




Ervaring van Nicolien met paragnost Derya   Ervaring van Nicolien met paragnost Derya   Ervaring van Nicolien geplaatst op 27 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, bedankt voor de altijd fijne gesprekken. Je geeft me weer vertrouwen en dat is superfijn.




Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve lieve der .zo heerlijk om f met je te praten .je ben echt een schat zo eerlijk en lief .je blijft ook zo relax .en elke keer gebeurd er weer iets zo als jij het zegt echt toppie. Maar daar buiten ben je echt mijn toppertje dikke kus .




Ervaring van Mir met paragnost Derya   Ervaring van Mir met paragnost Derya   Ervaring van Mir geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, ik ben echt super blij dat ik je gister weer heb gesproken. Je vertelde weer iets wat je niet kon weten over het bezoek. Al bijna 5 jaar sleep je me erdoorheen als ik het moeilijk heb. Super bedankt voor jouw mooie inzichten die helemaal kloppen met mijn gevoel en tot nu toe vaak uitgekomen zijn. Dank je wel. Heel veel liefs.




Ervaring van . met paragnost Derya   Ervaring van . met paragnost Derya   Ervaring van . geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  NOUUUUU DERRRYA PROBEER JE AL WEKEN TE BEREIKEN .MAAR HELAAS JE BENT TE GOED. DAAROM ALTIJD BEZET HIHIHI. K HOOP TOCH DAT K JE SNEL TE PAKKEN KRIJG LIEVERD. DIE GEKKE TURK HAHAHA.




Ervaring van Nuray met paragnost Derya   Ervaring van Nuray met paragnost Derya   Ervaring van Nuray geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve lieve Derya

O wat ben ik blij dat ik jou vandaag 2 juli weer aan de telefoon heb kunnen krijgen. elke keer was je bezet.ik heb je vandaag gesproken en je ook verteld dat een voorspelling die jij destijds tegen mij had gezegd.is uitgekomen.je had gezegd dat mijn ex en onze dochter mij zouden helpen ivm financieel.en ja hoor je voorspelling is juist.
Ik spreek je al zolang meid en zoveel voorspellingen zijn uitgekomen.we hadden het vandaag ook over het kaboutertje.tja die zal ik tegen komen zei je.tijd kent geen tijd dat weet ik.ook dan als het gebeurt zal ik je direct bellen.dat weet je .vond het zo blij om je weer even te horen en ook te luisteren wat je deze keer allemaal weer hebt gezegd. Ook hoop ik dat het goed komt met mijn beiden kinderen.dank je wel weer voor je luisterend oor en zodra er weer iets is weet je.je bent de eerste die ik bel. JE bent een topmeid.veel liefs van JE WEET WEL.(ik hoop niet dat ik al te ga schrikken als ik een kabouter zie achter de boom hihi..




Ervaring van JE WEET WEL WIE met paragnost Derya   Ervaring van JE WEET WEL WIE met paragnost Derya   Ervaring van JE WEET WEL WIE geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, wij spreken elkaar al een paar jaar. Ik kan maar een ding zeggen over Derya zij is ongeloofelijk goed. bedankt voor jouw geduld en steun. Tot in detail voelt en ziet Derya dingen best eng soms. Fijn dat je jouw gave gebruikt om mensen te ondersteunen , dankjewel mijn bijrijdster.




Ervaring van Bestuurder met paragnost Derya   Ervaring van Bestuurder met paragnost Derya   Ervaring van Bestuurder geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, bedankt voor je altijd eerlijke en oprechte adviezen. Je blijft bij wat je ziet en voelt. Hoop dat dingen uitkomen. Liefs, Yvonne .




Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, Ik heb er vertrouwen in jeik ga je nog meer spreken. Veel Liefs.




Ervaring van Hanna met paragnost Derya   Ervaring van Hanna met paragnost Derya   Ervaring van Hanna geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Hi Derya. Hierbij een berichtje voor jou. Ik heb je nu al aantal keren gesproken, en met jou praten voelt erg fijn. Jij geeft me weer vertrouwen en hoop. Je blijft bij je inzichten en voorspellingen. Hiernaast geef je ook goede tips, waar ik zeker wat aan heb. Hartelijk dank voor alles. En ik bel je heel snel weer. Derya is een echte aanrader op deze lijn.
Liefs F en J ( voetbal) xxx.




Ervaring van F met paragnost Derya   Ervaring van F met paragnost Derya   Ervaring van F geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, je bent fantastisch wat je gezegd had komt uit. Ik vind je geweldig. Er zijn al 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van A met paragnost Derya   Ervaring van A met paragnost Derya   Ervaring van A geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, nadat je de hele dag in gesprek was. heb ik je net aan de tel gehad. bedankt voor je eerlijke feedback. en je positiviteit. ik ben benieuwd hoe eea gaat lopen. Je bent iig zo prettig om mee te praten. begripvol en eerlijk in je feedback. Dank je voor vandaag liefs.




Ervaring van Shan met paragnost Derya   Ervaring van Shan met paragnost Derya   Ervaring van Shan geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieverd je bent super. Ondanks ik soms eigenwijs ben hahaha. Blijf jij lief en rustig. Je bent een topper en jawel je heb het elke keer bij het juiste. Nu het laatste stukje nog dikke kus.




Ervaring van Mirjam met paragnost Derya   Ervaring van Mirjam met paragnost Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Hoi lieve Derya. Ik had je laatst gebeld en we hadden het weer over allerlei dingen die in mijn leven gebeuren. Net zoals vele keren zijn voorspellingen van jou uitgekomen. Verder heb ik achter de bomen de kabouter nog niet gezien hahaha. Je bent een toppie en dat weet je wel. Dank je wel voor je geduld elke keer, je echtheid, je inzicht, alles.
Ik hoop je snel weer te spreken. Lieve lieve gr van Je Weet Wel Wie.




Ervaring van Je weet wel wie met paragnost Derya   Ervaring van Je weet wel wie met paragnost Derya   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 3 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Derya is echt een topper, heeft een hele fijne rustige stem en luistert echt. Ze heeft me al diverse malen uit een dal gehaald. Dus met andere woorden een topper.




Ervaring van Nic met paragnost Derya   Ervaring van Nic met paragnost Derya   Ervaring van Nic geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Iemand die je eerlijk advies geeft naast wat ze ziet in haar kaarten. I.a.v goeds nieuws, hopelijk.
Dank je xxx.




Ervaring van 3 zussen met paragnost Derya   Ervaring van 3 zussen met paragnost Derya   Ervaring van 3 zussen geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Derya is altijd oprecht en eerlijk en blijft bij wat ze ziet en voelt. Een echte topper op deze lijn.




Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Alleen jij zegt hoe het ook werkelijk uitdraaid. Ik zal nooit meer aan je twijfelen. DANK je.




Ervaring van Patricia met paragnost Derya   Ervaring van Patricia met paragnost Derya   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Ik weet zelfs niet hoe ik je hard genoeg kan bedanken. supermedium en altijd even vriendelijk xx.




Ervaring van F met paragnost Derya   Ervaring van F met paragnost Derya   Ervaring van F geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Wederom weer de zoveeelste voorspelling uitgekomen. Je bent mij steun en toeverlaat. Love you dikke kus Nuray. Hahahah je gekke turk xx.




Ervaring van Nuray met paragnost Derya   Ervaring van Nuray met paragnost Derya   Ervaring van Nuray geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya,

Helaas verbrak de verbinding en bij het terugbellen waren ze me voor.
Ik heb je lang niet meer gesproken.
Was weer even fijn na zo een lange tijd.

Dame die nog geen duidelijkheid krijgt van de person die geen knopen kan doorhakken.

Veel liefs Nai.




Ervaring van N met paragnost Derya   Ervaring van N met paragnost Derya   Ervaring van N geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Schatje, ik hoop je vanavond te kunnen spreken. Heb je zo hard nodig. Je sleept me er altijd doorheen. Liefs Rabia.




Ervaring van Rabia met paragnost Derya   Ervaring van Rabia met paragnost Derya   Ervaring van Rabia geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, bedankt weer voor je mailconsult. Je bent en blijft een toppertje.




Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Thank you Derya. Always trustworthy, relevant and true. Sorry to have not been able to say goodbye. Wish we could talk much, much longer. Until the next time.




Ervaring van Wendy met paragnost Derya   Ervaring van Wendy met paragnost Derya   Ervaring van Wendy geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Hoi Der ,
Ik hou het kort maar krachtig .
Je zoveelste voorspelling is weer uit gekomen
Ik ben geslaagd voor die cursus nu ff wachten op de volgende je weet wat ik daar mee bedoel .
En als jij zegt komt voed dan komt het ook goed .
Kusje en knuffels van mij .




Ervaring van Radjinder met paragnost Derya   Ervaring van Radjinder met paragnost Derya   Ervaring van Radjinder geplaatst op 4 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya,
Helaas verbrak onze verbinding plotseling vanmiddag. Waarschijnlijk mochten we niks weten / vragen over die genen. Lol. Daarna was je meteen weer ingesprek. Dus helaas heb ik niet mijn laatste vraag kunnen stellen. Komt misschien volgende keer wanneer ik je weer spreek. Derya. Ik bel jou al een aantal jaren en je bent de liefste en zuiverste medium die ik ken.
Veel liefs van nathalie .




Ervaring van Nathalie met paragnost Derya   Ervaring van Nathalie met paragnost Derya   Ervaring van Nathalie geplaatst op 1 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Voor mij de beste. blijkt ook wel schat want krijg je nooit te pakken hoop je snel te mogen spreken . al je voorspellingen komen uit zelfs de aangegeven tijd erbij .ONGELOFELIJK HEB JE SNEL NODIG HOOP DE KANS TE KRIJGEN . DIKKE XX.




Ervaring van Nuray met paragnost Derya   Ervaring van Nuray met paragnost Derya   Ervaring van Nuray geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Je bent en blijft zo belangrijk in mijn leven. In alles wat je zegt is er altijd iets goeds en dat maakt alles zo positief. Je moedigt mensen aan om door te zetten in wat voor situatie je ook bent. En het klopt keer op keer wat je zegt. Als er iemand ook hier is die de waarheid spreekt ben jij dat Derya. Ik spreek je nu dan bijna langer dan een jaar en je hebt mij zo sterk gemaakt en nog ben je dat aan het doen. Je bent een Engel. liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Derya   Ervaring van Anoniem met paragnost Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  5 stars. Thank you Derya x.




Ervaring van Wendy met paragnost Derya   Ervaring van Wendy met paragnost Derya   Ervaring van Wendy geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Thank you. Always worthwhile and solid X. Just wish we could speak longer. Very best wishes to you Derya.




Ervaring van Wendy met paragnost Derya   Ervaring van Wendy met paragnost Derya   Ervaring van Wendy geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Der, ruim een jaar spreek ik je nu, ik zet nooit iets neer in het gastenboek maar dit verdien jij nu. Ik heb je heel vaak gesproken en heel vaak zijn er dingen uitgekomen of zag jij ze terwijl ik nog niets had verteld. Ik weet dat ik op de juiste weg ben en het laatste wat ik moet leren vertrouwen dat wat voor mij bestemd is naar mij toe zal komen.Ik hoop zo dat je herkent wie ik ben want ik wil hierbij zeggen dat ik je echt waardeer. Vandaag kwam heel erg binnen bij mij en je hebt gelijk.100%. Het moet naar mij toekomen en dat zal gebeuren ook :) Als het mij overkomt zal je het zeker horen lieve Der maar nu loslaten.Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Derya   Ervaring van Anoniem met paragnost Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden