Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Dennis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Geweldig Dennis op korte tijd 2 voorspellingen uitgekomen . Je bent 5 sterren waard . Dank je van een gelukkig persoon




Ervaring van Gelukkige persoon met paragnost Dennis   Ervaring van Gelukkige persoon met paragnost Dennis   Ervaring van Gelukkige persoon geplaatst op 19 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Lieve Dennis,
leuk om naar je voorspellingen te luisteren. Je bent een super medium. bedankt om er te zijn.




Ervaring van Esther met paragnost Dennis   Ervaring van Esther met paragnost Dennis   Ervaring van Esther geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Jij blijft voor mij EEN TOPPER. Oprecht, eerlijk, en je hebt me zo fantastisch geholpen. Heb weer hoop.




Ervaring van Danielle met paragnost Dennis   Ervaring van Danielle met paragnost Dennis   Ervaring van Danielle geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Beste Dennis, je kon de persoon waar ik om vroeg, zo duidelijk benoemen, en je wist ook precies wat er speelde, zonder dat ik dara iets over heb gezegd. Jij bent echt een top medium. Bedankt voor je Reading net.




Ervaring van Jm met paragnost Dennis   Ervaring van Jm met paragnost Dennis   Ervaring van Jm geplaatst op 14 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Lieve Dennis, wat ben ik blij dat ik jou twee weken geleden, enigszins wanhopig, belde met het verhaal. Nadat ik jou gesproken heb, heb 3 uitnodigingen gehad en vanmorgen getekend. Ongelooflijk wat er allemaal kan gebeuren. Heel veel liefs.




Ervaring van N met paragnost Dennis   Ervaring van N met paragnost Dennis   Ervaring van N geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Beste Dennis, ik vroeg of degene waar ik gevoelens voor heb nog contact op zou nemen. Je zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. En na twee weken kreeg ik inderdaad een appje. Dank je wel voor je luisterend oor en je adviezen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Hallo,
Bedankt voor de goede raad weeral .
Komt wel goed
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Dennis   Ervaring van Rita met paragnost Dennis   Ervaring van Rita geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Zonder enige aanleiding voelde hij glashelder aan dat we collega,s zijn. Goed gezien Dennis. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van collega met paragnost Dennis   Ervaring van collega met paragnost Dennis   Ervaring van collega geplaatst op 18 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Goed gezien Dennis. Dank je wel.




Ervaring van Meid met paragnost Dennis   Ervaring van Meid met paragnost Dennis   Ervaring van Meid geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Hoi hoi
Weer bedankt Dennis, je weet een dame aan het lachen te maken.
Met goede hoop op de toekomst.
Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Dennis   Ervaring van Rita met paragnost Dennis   Ervaring van Rita geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  5 Sterren waard.
Net gesproken herkent mn stem en situatie altijd meteen aan, dus zeker vertrouwd en voorspellingen kwamen beide keren uit.

Groetjes C.




Ervaring van C met paragnost Dennis   Ervaring van C met paragnost Dennis   Ervaring van C geplaatst op 21 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Beste Dennis,
Heb je de afgelopen weken en paar keer mogen spreken. Ik was zo onder de indruk van wat je kan. Dit kan je niet uitleggen en zou iedereen moeten uitproberen. Je was er iedere keer opnieuw op de juiste manier en op het juiste moment, waarvoor dank.
Hierbovenop zijn er tot nu toe al een paar van je voorspellingen uitgekomen, exact zoals je zei. Ook al kon ik er niet meer op hopen. Zonder info lijk je zelfs onmiddellijk te weten wat er speelt. Heel bijzonder.
Het contact is er weer met die persoon uit het verleden. Heel blij.

Dank je wel.
Liefst e.

.




Ervaring van E met paragnost Dennis   Ervaring van E met paragnost Dennis   Ervaring van E geplaatst op 19 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  dennis wat ben ik blij dat ik jou heb gesproken op me verjaardag. ik kan uren met je kletsen je hebt een groot hart en ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen. ik hoop wat je allemaal zei uit ga komen. ik bel je over een paar weken. we love you linsey en mama.




Ervaring van linsey met paragnost Dennis   Ervaring van linsey met paragnost Dennis   Ervaring van linsey geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Dennis.

U had het juist wow.
Ik wens je een prettig weekend.




Ervaring van Rita met paragnost Dennis   Ervaring van Rita met paragnost Dennis   Ervaring van Rita geplaatst op 11 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Hoe perfect en eerlijk kan jij zijn lieve Dennis. Hoe geweldig kan een persoon zijn. Je bent letterlijk een engel op aarde. Thank you very much for everything. Je verdient het aller-allerbeste. Groetjes. Examgirl.




Ervaring van Examgirl met paragnost Dennis   Ervaring van Examgirl met paragnost Dennis   Ervaring van Examgirl geplaatst op 9 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Dennis is een heel vriendelijke man, die alles goed uitlegt en je goed in je kracht zet. Er is ondertussen ook al een voorspelling uitgekomen.




Ervaring van S met paragnost Dennis   Ervaring van S met paragnost Dennis   Ervaring van S geplaatst op 6 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Beste Dennis,
31 januari heb ik je voor de 2-de keer gesproken.
Je bent super duidelijk.
Sinds ik jou heb gesproken, heb ik ondanks (toen mijn tranen) wel meer rust.
Dat is fijn.
Ik wilde je nog bedanken.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Dennis   Ervaring van Karin met paragnost Dennis   Ervaring van Karin geplaatst op 6 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Dennis, je voorspelling is uitgekomen wat betreft school wat ik niet had verwacht. Je blijft altijd positief ik hoop echt dat je andere voorspellingen ook uit komen. Liefs .




Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Jij bent geweldig Dennis, zonder iets te zeggen voelde jij alles al aan. Super medium.




Ervaring van ANONIEM met paragnost Dennis   Ervaring van ANONIEM met paragnost Dennis   Ervaring van ANONIEM geplaatst op 3 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Zojuist "Dennis" gesproken, je geeft mij precies hetzelfde voorspellingen door als een andere medium. Ik heb jou voor het eerst gesproken, maar het lijkt net alsof ik jou veel eerder heb gesproken maar dan door een andere vrouwelijke medium Felice? Jullie geven mij precies dezelfde voorspellingen door, ben even in de war. Ik wacht de voorspellingen af, als het goed is moet het snel gebeuren, tot april heb je mij gegeven. We gaan het zien. Groetjes L.




Ervaring van L. met paragnost Dennis   Ervaring van L. met paragnost Dennis   Ervaring van L. geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  DENNIS DENNIS wat ben jij toch een held. ik mag zeggen dat jou voorspellingen van laatst binnen 1-2 maanden tijd zijn uit gekomen. ik bedank je zeer voor de steun. ik bel gauw terug.




Ervaring van NATALI met paragnost Dennis   Ervaring van NATALI met paragnost Dennis   Ervaring van NATALI geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Yes Dennis. Hij is geslaagd. Wat goedddd. Super bedankt. Ik vertrouw volledig op de rest nu. Geweldig, dankjewel.




Ervaring van Wendy met paragnost Dennis   Ervaring van Wendy met paragnost Dennis   Ervaring van Wendy geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Wat ik al langer wist en nu hoorde is, ga out of the box denken. Dennis, dankjewel, hier kan ik wat mee. Ga ermee aan de slag.

Grtjs Astrid.




Ervaring van astrid met paragnost Dennis   Ervaring van astrid met paragnost Dennis   Ervaring van astrid geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Dennis, wow wat ben jij een kanjer op deze lijn. Jij wist als enige naar boven te halen dat het kind in BelgiĆ« woont.
Jij bent een grote aanwinst op deze lijn. Op al mijn vragen kon jij het juiste antwoord geven.
.




Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Ik heb Dennis maar net leren kennen en ik zat in een moeilijke, stressvolle situatie waarvan de uitkomst heel echt bepalend zou zijn voor mijn verdere toekomst. Dennis bleef met zijn healende meditatie mij tot rust brengen en stelde mij gerust. Hij herhaalde iedere keer dat ik het moest loslaten en rustig moest blijven.

Het was echt moeilijk voor mij eerst om dit vol te houden, maar hij bleef me helpen. Wat is er dan uiteindelijk gebeurd. Al zijn voorspellingen zijn uitgekomen op 2 dagen tijd. Alles is goed gekomen, de wonderen zijn gebeurd. Ik ben zelf echt sprakeloos.

Je bent echt een engel en ik ben het Universum dankbaar dat onze wegen hebben gekruist. <3 <3 <3.




Ervaring van manifestmiracles met paragnost Dennis   Ervaring van manifestmiracles met paragnost Dennis   Ervaring van manifestmiracles geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  FANTASTISCH ben je. Dingen die je niet kon weten, heb je gezegd. Zo goed aangevoeld. Ben benieuwd naar je voorspellingen. Liefs, Naj.




Ervaring van Naj met paragnost Dennis   Ervaring van Naj met paragnost Dennis   Ervaring van Naj geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  In een woord Geweldig. Ik heb wel meerdere mediums gesproken, maar Dennis slaat de spijker op zijn kop. Dennis heeft mij dingen gezegd die ik nog nooit gehoord hebt van een medium en dat ook echt gebeurd is. Dennis moet je echt een keer gebeld hebben. Bel je gauw weer.




Ervaring van Rachel met paragnost Dennis   Ervaring van Rachel met paragnost Dennis   Ervaring van Rachel geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Wauw, wat een mooi gesprek vanmiddag gehad. Dingen die je niet kon weten vertelde je. Ook over mijn zoon.
Bedankt.
Liefs Sh.




Ervaring van Sh met paragnost Dennis   Ervaring van Sh met paragnost Dennis   Ervaring van Sh geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Thank you Dennis for your support and understanding. I wish with all my heart for a pure, loving outcome. Wonderful how you warmly give gentle insight and extra spiritual help. It is much appreciated.




Ervaring van Anxious English Speaker met paragnost Dennis   Ervaring van Anxious English Speaker met paragnost Dennis   Ervaring van Anxious English Speaker geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Dankjewel lieve Dennis om mij weer dichter bij het Universum te brengen. Dankjewel voor je gebed en mij moed en hoop te geven.




Ervaring van manifestmiracles met paragnost Dennis   Ervaring van manifestmiracles met paragnost Dennis   Ervaring van manifestmiracles geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Ik heb je zojuist aan de lijn gehad, en je heb heel goed kunnen zien dat mijn ex me gepijnigd heeft zonder dat jou te hebben verteld., en okk jouw voorspellingen zijn heel mooi ik kijk er naar uit.




Ervaring van CHAYENE met paragnost Dennis   Ervaring van CHAYENE met paragnost Dennis   Ervaring van CHAYENE geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  ik vroeg naar een algemene legging en je kon me alles vertellen dat ik moets weten en ik ben je daarvoor dankbaar. ik geloof in je voorspellingen.




Ervaring van DEBORA met paragnost Dennis   Ervaring van DEBORA met paragnost Dennis   Ervaring van DEBORA geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Hele vriendelijke en vooral oprechte man. Heel positief ingesteld en helpt je om terug de weg te vinden om je eigen pad te bewandelen. Ik zie het nu helemaal helder, dankzij jou.




Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Dennis ik vindt jou een van de beste mensen hier op deze site. je kan goed voelen en ook ben je serieus als je iets moet antwoorden.




Ervaring van NELLY met paragnost Dennis   Ervaring van NELLY met paragnost Dennis   Ervaring van NELLY geplaatst op 8 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostengratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden